faqja e pare  |  per ne  |  sherbimet  |  lajmet |  klientet  |  pikateng  |  shq

 

Klientët

Transmetuesit e TV dhe radio sinjalit -
të cilëve u ofrohen shërbimet të transportit dhe transmetimit të sinjalit televiziv dhe radio

RTK - Radio Televizioni i Kosovë
RTV 21 - Radio Televizioni 21
KTV - KohaVizioni
TV AA
Radio Dukagjini
Radio BlueSky
RFI - Radio France International
VOA - Voice of America
DW - Deutche Welle
IBB- International broadcasting Buro

Ofruesit e shërbimeve -
Konsumatorët e infrastrukturës dhe mbështetjes teknikes

IPKO
KUJTESA
ATI-KOS
ADS
IDEA Communication

Konsumatorët tjerë të infrastrukturës dhe mbështetjes teknike

KFOR
OSCE
ICRC
SHPK- Shërbimi Policor i Kosovës
KFA - Autoriteti i Pyjeve të Kosovës

 

broadcasting equipment
punesimi / kontakti / site map
Copyright KTTN.net 2004. All rights reserved.