faqja e pare  |  per ne  |  sherbimet  |  lajmet |  klientet  |  pikateng  |  shq

 

Për Ne

Periudha e pasluftës e gjeti Kosovën pa sistem tokësor për telekomunikacion. Asnjë ndërtesë nëpër punkte, asnjë pirg, asnjë transmetues dhe pajisje tjetër nuk kishte shpëtuar. Kosova ishte – e çkyqur.

Rrjeti Kosovar për Telekomunikacion Tokësor (RrKTT) është krijuar dhe është ndërtuar si pjesë e projektit të quajtur Projekti për Media të Pavaruara në Kosovë (KIMP), të financuar nga USAID-i dhe të implementuar dhe menaxhuar nga IREX/Kosova. Ndërtimin dhe pajisjen e rrjetit, me kontributin e tyre të çmueshëm e ndihmuan edhe KFOR-i, UNMIK-u, OSBE-ja dhe Qeveria e Japonisë, përmes UNDP-së.

 

 

punesimi / kontakti / site map
Copyright KTTN.net 2004. All rights reserved.